Global Specialistvård


En vårdförsäkring tecknar du för att snabbt få tillgång till sjukvård om du skulle drabbas av en sjukdom.

Nöjer du dig inte med en vanlig sjukvårdsförsäkring utan söker en försäkring som komplement om du skulle bli mycket allvarligt sjuk?

Vår Global Specialistvårdsförsäkring ger dig världsledande specialistvård vid allvarlig sjukdom, såsom ex.vis cancervård, kranskärlskirurgi, benmärgstransplantation och neurokirurgi. Försäkringen ska tecknas innan 65 års ålder, men kan behållas så länge som till 85 års ålder.

Du får med försäkringen tillgång till ett internationellt nätverk av specialister där du får hjälp av de som är experter på just din diagnos om du behöver:

  • Cancervård
  • Kranskärlskirurgi
  • Byte eller reparation av hjärtklaff
  • Neurokirurgi
  • Organtransplantation från levande donator
  • Benmärgstransplantation

Diagnosen får du via den vanliga vården. Därefter kontaktar du försäkringsbolaget, vars globala samarbetspartner Further presenterar några sjukhus för dig att välja mellan. Resa, behandling och boende för dig och en anhörig ingår.Du får en kort & snygg info om oss! Genom att klicka på skicka in accepterar du också vår Integritetspolicy samt att ta emot erbjudanden via e-post från oss. Vi lovar att inte spamma och du kan enkelt säga upp prenumerationen direkt i mejlen.


Ulla, 63 år:
”Att jag och min man tecknade Global Specialistvård beror på att vi vill försäkra oss om att få den bästa vården när vi blir gamla”Om du vill ha möjlighet till second opinion och den absolut bästa vården om du drabbas av en allvarlig diagnos så kan global specialistvård vara lösningen. Många traditionella sjukvårdsförsäkringar som täcker de flesta sjukdomar och inte endast allvarliga diagnoser upphör antingen att gälla vid pensionsålder eller blir väldigt dyra vid högre ålder. Global specialistvård ger dig möjlighet till behandling av några av de vanligaste allvarliga sjukdomar som vi i västerlandet drabbas av till ett överkomligt pris även efter pensionsålder och försäkringen kan behållas till 85 års ålder.

Global specialistvård kostar från några hundra kronor i månaden med ett speciellt bra pris om den tecknas för par. Vill du se vilket pris vi kan erbjuda dig på sjukvårdsförsäkring klickar du på den blå knappen, "Se pris & teckna försäkring här", längst upp på sidan.